Taxi Service


Onze haal & breng service
Taxi Horizon Delft biedt klanten hoogwaardige vervoersdiensten. Goede service begint met geweldige mensen en echte ervaring. U heeft altijd een chauffeur die stiptheid, veilig rijden en klantenservice van binnen en van buiten kent. We streven ernaar niet alleen aan uw wensen te voldoen, maar ook uw verwachtingen van wat een taxiservice kan zijn, te overtreffen.

Onze vriendelijke chauffeurs zorgen ervoor dat zij u op tijd ophalen en via de kortste route veilig, comfortabel en tegen scherpe tarieven naar uw bestemming brengen.

 
Op elk moment van de dag inzetbaar
Taxi Horizon Delft verzorgt 24/7 vervoer op maat in de regio Noord en Zuid Holland. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbaar taxibedrijf dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Of het dag is of midden in de nacht, Taxi Horizon Delft staat altijd klaar om u te voorzien van een taxirit. Wij rijden 24 uur per dag en 7 dagen per week met onze taxi’s in Delft en omgeving.

U kunt gaan en staan waar en wanneer u maar wilt, want Taxi Horizon Delft staat altijd klaar om u te brengen naar uw volgende bestemming. Ook na een nachtje stappen in Delft of een nachtelijke vlucht kunt u op ons rekenen.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-42257027


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG

24 / 7