Business Vervoer


Uw vervoer in onze handen
Voor uw zakelijk taxi vervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen zakelijk taxivervoer voor alle zakenmensen die ongestoord naar hun werk, vergadering, congres en speciale gelegenheden willen reizen.

Hiervoor zal een representatieve/formele taxichauffeur uw reis verzorgen. Al onze taxichauffeurs hebben een ruime ervaring.

De taxichauffeurs hebben een uitstekende wegenkennis en zijn communicatief goed onderlegd. Als u de taxi niet als zodanig herkenbaar wilt hebben dan willen wij graag van te voren van u weten wat uw wensen zijn, wij kunnen op aanvraag het taxibord verwijderen. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u verassen door onze zeer scherpe tarieven, we maken graag voor u een offerte op maat.
 
Onze Business Service
Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag, 7 dagen in de week een op maat gemaakte vervoersoplossing bieden. Wij kunnen voor u de vervoersregie uit handen nemen voor bijvoorbeeld congressen, diners of vergaderingen, maar ook transfers naar vliegvelden voor uw gasten of klanten.

Bent u een drukke zakenman of ondernemer ; heeft u een hekel aan autorijden of wilt u liever nog wat werken tijdens uw reis ; dan bieden wij u graag onze diensten in het zakelijk taxivervoer aan. Wij vervoeren u of uw zakenpartner met een van onze luxe personenauto’s.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-42257027


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT ZONDAG

24 / 7